}

09.00 - 17.00 ma tot vr

info@asm-it.nl

+31 (0)854018450

Providing You Reliable Uploads, Downloads, & Backups

We Give You the Stats You Need to Optimize User Experience

~

We Make Security & Privacy One of Our Top Priorities

Web services

Shared hosting | Dedicated hosting | Colocation

ASM-IT Web Services regelt alles op het gebied van internet: het hosten (shared hosting, dedicated hosting, colocation) van uw website en server, domeinnaamregistratie of het schrijven van uw webgebaseerde applicatie.

Bij shared hosting krijgt u een stukje ruimte van een server ter beschikking. Hierop kunt u uw website plaatsen en uw mails opslaan. De kosten van een server verspreidt u op deze manier over meerdere gebruikers en daardoor is dit de goedkoopste oplossing op jaarbasis.

In het geval van dedicated hosting huurt u een server van ASM-IT tegen een vooraf bepaalde prijs. Wij beheren de server voor u.

Voor colocation stelt ASM-IT een stukje ruimte beschikbaar waarop u uw eigen server kunt plaatsen. We zorgen er ook voor dat uw server via internet bereikbaar is. Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar. We kunnen uw server bijvoorbeeld volledig beheren, maar u kunt het ook deels zelf doen. In de meeste gevallen leveren we zelf de server, maar dat kunt u uiteraard ook zelf regelen.

ASM-IT kan voor u alle voorkomende domeinnamen registreren. Extensies als .nl, .com, .de en .be, maar ook de minder gebruikelijke als .mobi of .nu kunt u bij ons laten registreren. De software die u gebruikt, sluit niet op uw wensen aan. Of de software waarmee u werkt, wilt u ook online toepassen. Met onze applicatieontwikkeling bieden we u een maatservice. Onze programmeurs schrijven software die exact op uw wensen en werkzaamheden is afgestemd. Ideaal toch? U roept, wij maken.