}

09.00 - 17.00 ma tot vr

info@asm-it.nl

+31 (0)854018450

Optimaal bereikbaar

f

Flexibel en betrouwbaar

Vriendelijk voor je portemonnee

VoIP Telefonie

Professionele VoIP Telefonie

Maatwerk is mogelijk!

VoIP staat voor ‘Voice over IP’. Deze techniek maakt bellen via internet mogelijk en maakt het gebruik van een telefonienetwerk overbodig. Met VoIP wordt voordelig en eenvoudig gebeld, door de toestellen op een bestaande internetverbinding aan te sluiten. Dit maakt VoIP tot een flexibele en kostenbesparende bedrijfsoplossing voor alle zakelijke telefoonverkeer. Bovendien blijven de gesprekskosten dankzij VoIP structureel laag.

Locatie-onafhankelijk

VoIP werkt locatie-onafhankelijk. Dat stelt de gebruiker in staat om vanaf elke plaats binnen of buiten het bedrijfspand te werken. Ook de locatie van vestigingen en kantoren hebben geen invloed op de beltarieven. Een bedrijf met een internationaal kantoornetwerk kan in dat geval aanzienlijk op de kosten besparen.

Flexibel

Vaste nummers kunnen eenvoudig worden doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. Omschakelingen en het aanpassen van instellingen zijn niet nodig. Ook in het geval van een verhuizing, blijft de bereikbaarheid van medewerkers optimaal. Het telefoonverkeer verloopt via de telefooncentrale van ASM-IT. Dankzij dit ‘hosted platform’-oplossing heeft u geen omkijken naar het onderhoud, upgrades en back-ups. Die komen voor rekening van ASM-IT.

Toestellen

ASM-IT levert IP-toestellen van gerenommeerde fabrikanten. Dit geldt ook voor aanvullende benodigdheden zoals headsets, accessoires en bekabeling. Ook verzorgen wij betaalbare uitbreidingen van onze telefoniediensten in de vorm van doorschakelopties, het instellen van voicemaildiensten, wachtrijfunctionaliteiten en keuzemenu’s.